Ambassador Challenge

Hippo-Circle is op zoek naar de strafste Hippo-Circle ambassadeurs van Vlaanderen !
neem deel

Word niet alleen lid van de Hippo-Circle gemeenschap, maar breng zoveel mogelijk paardenliefhebbers onder jouw vrienden en kennissen op de hoogte van Hippo-Circle en wat we ook voor hen kunnen betekenen. De ambassadeur die het grootst aantal leden aanbrengt, belonen wij met té gekke prijzen !

Wees er tijdig bij en schrijf je vandaag nog in voor de Hippo-Circle Ambassador Challenge die loopt tot eind augustus 2021.

Deelnemen is simpel, nadat je bent ingeschreven (leeftijd min.14 jaar) voor de Hippo-Circle Ambassador Challenge ontvang je Hippo-Circle flyers, leuke zelfklevers, en speciale voertuigsticker en je deelnemerscode (unieke link of unieke code afhankelijk van hoe je wenst actief te zijn). Promoot zoveel mogelijk het gratis lidmaatschap bij Hippo-Circle bij alle paardenliefhebbers die je kent en deel je promo-activiteiten op de Hippo-Circle sociale mediakanalen. Elk nieuw lid dat volwaardig is ingeschreven door jouw acties, ontvangt bovendien na het einde van de wedstrijd een leuk geschenk.

Per Vlaamse provincie wordt de beste Hippo-Circle ambassadeur van zijn /haar provincie verkozen afhankelijk van de behaalde resultaten. Per provincie kennen we vanaf dan dé Hippo-Circle VIP Ambassadeur en dat zal je geweten hebben ! Hippo-Circle zal je rijkelijk belonen met prachtige prijzen die worden uitgedeeld zoals een weekendje op logies samen met je paard, cadeaubonnen voor jou en je paard, en nog zoveel meer …

Daarnaast is er een speciale prijs te winnen voor de ambassadeur die het meest actief is op de Hippo-Circle sociale mediakanalen (Facebook, Instagram, LinkedIn en Twitter) en zijn/haar promo-acties tijdens de wedstrijd gedeeld heeft. 

Het volledige wedstrijdreglement kan je hier raadplegen. 

Voor welke titel strijd jij ?

    Schrijf je hier gratis in voor de Hippo-Circle Ambassador Challenge en pak één van die te gekke prijzen !